top of page

Välkommen Ludde!

Vi kommer under de närmsta veckorna att presentera alla våra styrelsemedlemmar så ni får veta vilka som sitter där och vilka ansvar de har😃.


Vi fortsätter idag med @ludvigohrbom som är senioransvarig💚😃.


Mitt namn är Ludvig Öhrbom, jag är 27 år gammal och är ny i styrelsen för i år men inte främmande för föreningen. Jag har spelat under större delar av min karriär i HK Eskil, från bollskola till seniorverksamhet.


Nästkommande säsong kommer jag vara dam/herr-ansvarig för våra seniorlag. Det ska bli spännande att se potentialen och utvecklingen kring seniorverksamheten nästa säsong!


Inte nog med att jag kommer bli ansvarig och sitta i styrelsen, jag kommer även ha någon typ av ledarroll hos herrarna. Efter att ha opererat mitt knä för tredje gången så har jag nu valt att lägga handbollsskorna på hyllan och ska föra vidare min handbollsglädje på annat vis än i spelande form. Det har varit en lärorik säsong och hoppas på en riktigt bra säsong 22/23.


Jag har även varit med i projektet Eskil hand the ball som jag varit med och drivit nu i ca 1,5 år där vi varit verksamma i Årby.


Jag är även en av dem som ansvarar för Eskils sociala medier och visar upp vad som händer i vår verksamhet.
72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page