top of page

Viktiga pusselbitar innan seriestart!

Fyra viktiga pusselbitar välkomnas här. Det är nu countdown till seriestart där HK Tyrold kommer på besök till Eskilstuna under fredagskvällen! Dessa fyra Eskiliter har vart med och bidragit på träningar i några veckor nu, och kommer bidra än mer när spelet väl är igång!Rasmus Karlsson Pernand:

En lurig figur född 97 som har målsinnet inpräntat i sitt DNA. Han har härjat på seniornivå hos Eskil hela sitt vuxna liv, med erfarenhet från de flesta positioner och straffpunkter.

Coach Malm:

Kp är en härlig lirare och person, hade honom förra året i Tuna och han visade att han kan göra mål från alla positioner! Även fast jag vet att han bara vill spela V6 så kommer han få snurra bort några även på M9 i år också. Ska bli kul att ha med honom i A-laget i år.Samuel Bumber:

En vänsterhänt stabil linjespelare fostrad i Guif, årskull 99. Bumber kom till Eskil inför förra säsongen och blev en del av laget direkt. En härlig men tuff kille som fyller många viktiga funktioner i truppen.

Coach Malm:

Bumber är en stabil M6 och försvarare, han kommer även få gå lite H6 eftersom vi har lite tunt på högersidan! Hoppas han kan hålla sig skadefri hela säsongen eftersom han kommer bli så viktig för oss.Philip Larsson:

Phille, född 96, är vårt lags längsta spelare. Har huserat i Eskil från det framgångsrika 96-laget till A-laget. En linjespelare som växt med förtroendet och har räckvidd till att fånga många bollar med sina långa lemmar.

Coach Malm:

Vårt fyrtorn, Phille har vart med många år nu och kämpat om platser. Senaste åren har han fått visa att han kan spela på denna nivå, jag hoppas och tror han kan fortsätta utvecklas! Han ger alltid allt i alla lägen och brukar vara en jobbig jävel inne på linjen, tack vare sin längd kan man få in bollen där både högt och lågt.Viktor Jonasson:

Viktor, född 99, har spelat i Eskil som ungdomsspelare och någon säsong i Guif. Har huserat på de flesta positioner varpå han kan bli vår allt-i-allo. Skador finns dock men han fyller sin funktion i truppen när han är hel.

Coach Malm:

Viktor har vart skadad ett tag och har börjat komma tillbaka till plan nu! Hoppas han får vara hel och träna på, finns utvecklingspotential helt klart och tiden finns eftersom att åldern fortfarande är ung.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page