top of page

Välkommen Nina!

Vi kommer under de närmsta veckorna att presentera alla våra styrelsemedlemmar så ni får veta vilka som sitter där och vilka ansvar de har😃💚.


Vi fortsätter idag med vår nya kassör💚.


Hej!

Jag heter Nina Hedin och är nya kassör i HK Eskil. Jag kom i kontakt med handboll eftersom båda mina barn ville börja spela. Min yngsta dotter spelar i HK Eskil F-12/13 och min äldsta dotter spelar i Guif F-10. I det senare laget är jag också ledare/kassör.


Jag tycker att det känns bra att nu ha ett engagemang i båda föreningarna. Till vardags arbetar jag som apotekare och på fritiden blir det mycket handboll med träningar/seriematcher/cuper, men gärna också resor med familjen och pyssel i trädgården😃.11 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page