top of page

Intervju med Kapten Carling inför kvalmatch 2


Läget, Albin?

Jodå de är bara bra!

Seger på bortaplan mot Skogås, vad finns att säga om den matchen?

Jag tycker att vi får till en riktig fullträff som lag. Vi har en liten dipp i slutet av första vilket bjuder in Skogås i matchen men när domaren blåser igång andra halvlek så är de inget snack. Vi spelar fysiskt bakåt vilket gör att dem inte kommer någonstans alls sen trycker vi på allt och gör även mål på allt.

Hur skulle du beskriva Skogås som lag?

Skogås är ett talangfullt lag med bra fart på niometers där dem ofta söker inspel på linjen där deras överlägset bästa spelare finns. De gäller helt enkelt att värdera rätt bakåt vilket jag tycker vi lyckades med i första mötet.


Vem ska vi ha ett extra öga på i HK Eskil på lördag?

Vi vet att får vi till de som lag så är vi riktiga vassa därför finns de ingen speciell spelare att hålla ett extra öga på. Alla är med o bidrar de är så vi vinner matcher.

Du är lagkapten, hur kommer det sig?

Har varit med i truppen i ca 6 år vilket säkert har en bidragande faktor. Men jag gillar också att ta mycket ansvar på match och styra spelet vilket säkert spelar in. Det är en ära att leda vårat sköna gäng framåt!

Avslutningsvis - har du nån hälsning till fansen?

Jag hoppas att så många som möjligt tar sig ner till arenan på lördag, vi behöver allt stöd vi kan få för att säkra platsen i slutkvalet. En gång grön alltid grön!


// David Sundgren

420 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page