top of page

intervju med Jocke inför herrarnas uppstartLäget, Jocke?


Just nu känns det mycket bra…

Hur tycker du att försäsongen varit så här långt?


I våras körde vi spelunderhåll och fys med bra fart på träningarna. Nu under augusti och september gasar vi på ännu mer med fokus på detaljer i både anfall och försvar som vi behöver jobba med. Tuffare fys och högre tempo så vi kommer väl förberedda till seriestarten.

Är alla tillgängliga inför lördagens match?


Vi saknar ett par stycken -bortresta och planerat sedan länge. Vi åker till Örebro med ett mycket respektingivande lag!!

Kort kommentar till era nyförvärv inför kommande säsong?


Både Daniel Wigö och Jesper Hedar är ju högklasspelare som kommer tillföra mycket för vårt spel, men viktigast är att de redan tydligt visat att de är fina och schyssta lagkompisar som passar in HK Eskils herrlag.

Hur ser det ut med kaptener?


Alla i truppen jobbar mycket bra för vår sammanhållning och unika lagkänsla. Vi har en utarbetad plan för hur kaptensskapet ska se ut och det blir offentligt efter cupen i Alingsås.

Det är tidigt på (för)säsongen, är det något du vill se under första träningsmatchen?


Botte, Freddie, Ludde och jag satt tidigt i våras och planerade hur spelet ska utvecklas, redan nu på lördag ska vi fokusera på några detaljer i både anfall- och försvarsspelet.

Har du några tankar kring regeländringarna som kommit till denna säsong?


Vi har känt lite på de nya reglerna sedan i maj, men regler och domare har väldigt liten betydelse för oss.. Vi har roligt på plan, spelar fantastiskt bra handboll och ska göra fler mål än motståndarna.. och då vinner vi (skratt).

Avslutningsvis, någon hälsning till fansen?


Absolut!! Stort tack för supporten och trycket på läktaren på våra matcher, känns fantastiskt roligt att spela för vår publik ❤ Vi känner redan nu-genom många kommentarer från fansen-att de delar vår bild av att kommande säsong kommer bli ruggigt intressant och spännande. Och jag lovar att vi kommer ha väldigt roligt!


//David Sundgren

401 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page